Bijenstichting

PrintDe Bijenstichting is april 2010 opgericht. Het is een duurzaam vervolg op de petitie Stop de Bijensterfte die in 2009 werd ingezet. Er is ook een facebook pagina van de Bijenstichting.

Advertentie

3 gedachten over “Bijenstichting

 1. Beste,

  Ik ben als beginnend imker werkelijk met stomheid geslagen door de reportage over van Zembla. We moeten een vuist maken tegen deze eenzijdigheid van oa de NBV en het ministerie, dit lijkt me een universeel belang. Wie wil deze pesticiden in het milieu en de voedselketen?

  • Hoi, ik ben zelf ook beginnend imker en dit is mijn eerst winter. Als ik het zo allemaal hoor en lees houd ik me hart vast en hoop dat mijn bijen deze winter halen.
   Dus ik sluit me er volledig bij aan. Stop met Pesticiden !

   • Heb op 17-4-2013 de documentaire ‘More than honey’ gezien in het Ketelhuis en ben nog meer geschrokken. Hoe slecht we voor onze diersoorten zorgen en vooral de kleinere soorten zoals bijen en insecten, terwijl deze juist van essentieel belang zijn in de natuur. De mensen krijgen dit spul toch ook binnen als ervan gegeten wordt en wat heeft dat voor gevolgen in de toekomst ? Wat ik helemaal niet kan begrijpen is dat de bedrijven die deze pesticiden maken, toch genoeg geld hebben om een biologisch en beter produkt op de markt te zetten dan deze schadelijke pesticiden ??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s